Søndag d. 7. november 2021, kl. 19:00
Lene Hjære Østergaard
Allehelgengudstjeneste

Vi mindes dem, vi har elsket og delt noget af vores liv med, men som ikke er her mere. Det kan somme tider være svært i vores samfund at finde et sted, hvor vi bare kan være med det savn og den sorg, vi bærer inden i os. Derfor holder vi en særlig gudstjeneste Alle Helgens aften, hvor der vil være plads til at mindes, og være både sorgfuld og taknemmelig.

Navnene på dem, vi i årets løb af sagt farvel til her i sognet, vil blive læst op. Kirken vil være oplyst af levende lys, og alle vil få mulighed for også selv at tænde et særligt Alle Sjæles lys. Efter gudstjenesten er der mulighed for at få en snak med præsten, inden man kan gå ud på kirkegården og tænde lys ved graven.