Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 29. november 2020, kl. 15:30
Lene Hjære Østergaard
Familiegudstjeneste med juletræstænding

Årets mini- konfirmander og Børnekoret har forberedt et lille juledrama, som vi glæder os til at fremføre. Det vil være den vigtigste del af familiegudstjenesten. Vi skal også tænde det første lys i Adventskransen, og synge et par af de gode adventssalmer, og høre lidt om hvad advent egentlig er for en tid. Bagefter samles vi på kirkegården foran kirken, og tænder det store juletræ, og så er der sunde og søde slikposer til alle børnene. Til sidst ønsker vi hinanden glædelig advent.

Pga. af restriktionerne fra sundhedsmyndighederne må vi kun være 50 personer i kirken ekskl. personale. Derfor kan man tilmelde sig dette arrangement. Du er velkommen til at komme uden at have tilmeldt dig først, men så kan du risikere, at der ikke er flere ledige pladser.

TILMELD DIG FAMILIEGUDSTJENESTEN KL. 15.30 HER

TILMELD DIG FORPREMIEREN KL. 14 HER
Forpremieren er mest for familie til børnekor og minikonfirmander.

Læs kirkens retningslinjer i fbm. COVID-19 her