Sommerhøjskole i Gl. Tølløse

Lene Hjære Østergaard
© Ida Johannessen

I samarbejde med Tølløse Baptistkirke afholder Tølløse Kirke i år

Sommerhøjskole for hele familien - med tre spændende foredrag om fællesskaber, ridderskole til børnene og tid til gode samtaler om fællesskab - d. 24-25. august 2019

Vi indbyder til to dage med tre spændende foredrag om fællesskaber. Der er forfriskninger og festmåltid, fællessang, ridderskole for de små og en flot koncert for hele familien. Og masser af fællesskab!

Hvor foregår sommerhøjskolen? Sommerhøjskolen finder sted i haven og husene (og for børnene også i skoven) omkring Tølløse Kirke, der ligger i landsbyen Gammel Tølløse. Med andre ord: i særdeles smukke og naturskønne omgivelser. Telte og tage vil sikre os mod eventuelle regndryp. Adressen er Nordstjernevej 1, 4340 Tølløse.

Hvem er sommerhøjskolen for? Sommerhøjskolen er for alle, der har lyst! Store, små, gamle, unge. Kom alene eller med hele din familie. Kom, uanset om du er kristen eller ej. Sommerhøjskolen er simpelthen for alle, der har lyst til at have to sommerdage med foredrag, mad, kaffe, koncert og gode snakke.

Forældre kan i ro og mag nyde foredragene - imens er børnene nemlig i Ridderskole, hvor de gennem leg og aktiviteter i naturen kan blive rigtige riddere! Foredragsholdere Vi har samlet nogle meget inspirerende og kompetente foredragsholdere, der alle vil tale om fællesskaber, i den ene eller anden sammenhæng:

Britta Kornholt, lektor for Københavns Professionshøjskole og tidligere præst, vil tale om de kristne fællesskaber. Jeppe Søe, tv-vært, journalist, kommunikationsrådgiver m.m. vil tale om de folkelige fællesskaber. Rasmus Skov Boring, pianist, komponist og foredragsholder. Vil fortælle om de musiske fællesskaber - og sætter gang i fællessangen!

Desuden holder Malte Skov, lærerstuderende, mangeårig spejder og aktiv rollespiller ‘Ridderskole’ for alle børn over 6 år. Det bliver sjovt! Program

Lørdag 24.8 10.00  Ankomst, frugt og kaffe 10.30  Velkomst, Ridderskole begynder 10.45  Foredrag v/lektor Britta Kornholt 12.30  Frokost i det grønne 13.45  Foredrag v/journalist Jeppe Søe 15.15  Eftermiddagskaffe og kage 15.45  Sang i kirken v/komponist Rasmus Boring 17.00  Festmåltid

Søndag 25.8 10.00  Gudstjeneste i Tølløse Kirke med gospelkoret Liberty

Pris og tilmelding 100 kr/voksen 75 kr/barn 350 kr/familie, uanset antal børn

Tilmelding og betaling på Mobilepay: 55910 Med beskeden: ‘sommerhøjskole” og antal børn til Ridderskolen. Du kan også tilmelde dig søndage efter gudstjenesten til Lene, Ole eller Kirsten. Tilmeldingsfrist d. 11/8-2019

Har du nogen spørgsmål?

Så ring til Sognepræst Lene Hjære Østergaard: 24 47 70 78 Sognepræst Ole Bach Piekut: 59 18 53 37 Menighedsrådsformand for Tølløse baptistkirke, Kirsten Nielsen: 53 83 43 40

Arrangører Sommerskolen er arrangeret af Tølløse Kirke og Tølløse Baptistkirke:

Bent Hylleberg, Tølløse Baptistkirke Peter Kofoed, Baptistspejderne Kirsten Nielsen, Tølløse Baptistkirke Sognepræst Ole Bach Piekut, Tølløse Kirke Sognepræst Lene Hjære Østergaard, Tølløse Kirke Til sommerhøjskolen kan du desuden møde spejdere, der hjælper til i ‘Ridderskolen’, og andre frivillige. Vi håber på at se jer til nogle inspirerende og hyggelige dage!

Glade hilsner fra Tølløse Baptistkirke og Tølløse Kirke