Søndag d. 18. december 2022, kl. 16:00
Ole Bach Piekut
Gudstjeneste med De ni læsninger - 4. søndag i advent

De Ni læsninger er en musikgudstjeneste efter engelsk skik, hvor der veksles mellem sang og læsninger fra Biblen. Ved Gudstjenesten medvirker Tølløse koret og konfirmanderne står for de bibelske læsninger.
Traditionens engelske titel er: "De Ni Læsninger og Salmers Højtid".  Det er en påmindelse om, at gudstjenesten ikke kun består af læsningerne men i lige så høj grad af de mange salmer, som for os knytter sig til advents- og juletiden, samt at læsningerne og salmerne tilsammen markerer en højtid, altså en kirkefest med liv og deltagelse.  Således også denne dag hvor der til gudstjenesten er mere salmesang end sædvanligt.