Søndag d. 19. juni 2022, kl. 16:00
Engen bag kirken, Nordstjernevej 5, 4340 Tølløse
BluesBrew spiller op på engen.

Her kan du møde op med din madkurv og festivalstol under armen og få tilsat lidt bluesmusik til eftermiddagskaffen.

BluesBrew er en flok erfarne bluesmusikere som har fundet sammen om at spille sin helt egen version af "the blues". De spiller primært egne numre men også udvalgte kendte blues-klassikere i egne arrangementer. Inspirationen kommer fra navne som BB King, Freddie King, Robert Cray, Eric Clapton, Alman Brothers Band, Stevie Ray Vaughan og Robben Ford. BluesBrew er pladeaktuelle med nyt album "Life in the Blues Lane" udelukkende med egne numre som udkom november 2019 på alle net-medier incl Spotify og I-Tunes. Besætningen er Per "Chæg" Christensen - vokal og keyboard, Kim Emmanuel Raffel - guitar, Jacob Kragh - harpe og guitar, Henrik Mathiassen - bas og Jessper Petersen - trommer.