Morgenmad og menighedsmøde - man må meget gerne tilmelde sig, men man er også velkommen til at dukke op.

Søndag d. 31. oktober 2021, kl. 09:00
Præstegårdssalen, Nybyvej 12, 4340 Tølløse

Menighedsmødet er det årlige møde, hvor der fortælles om det forgangne års arbejde i menighedsrådet. Vi vil også gerne høre dine forslag til nye projekter og gode ideer til livet i og omkring Tølløse Kirke. Alle kan stille spørgsmål og komme med forslag til menighedens virke og trivsel. Så mød op, hvis du vil være med til at sætte præg på din kirke.

Det er gratis at deltage, og vi håber, at mange vil komme og gøre deres indflydelse gældende. Man må meget gerne tilmelde sig af hensyn til morgenmaden, men man er også velkommen til at dukke op.

Vi glæder os til at se jer. Hilsen Tølløse sogns menighedsråd